Biscotti

Biscotti

  • 225 g hvedemel

  • 225 g sukker

  • ½ tsk bagepulver

  • Skal af 1 appelsin

  • 2 æg

  • 125 g mæske

  • 75 - 100 g mandler



Bland mel, sukker, bagepulver og mandler* i en foodprocessor. Riv appelsinskallen fint og kom det i foodprocessoren med de øvrige ingredienser.

Har du ikke en foodprocessor: Bland mel, sukker og bagepulver. Riv appelsinskallen fint ned i æggene og pisk det sammen, bland de tørre ingredienser sammen med mæsken og saml evt. dejen med lidt vand.

** Drys godt med mel på bordet og form to pølser af dej på ca. 25-30 cm, fortvivl ej hvis de ser tynde ud, de skal nok blive bredere! Placer pølserne med god mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180C i ca. 45 min.

Lad kagerne køle lidt af før de skæres i skiver på ca. 1 cm tykkelse, kasser enderne. Placer skiverne tæt, på snitte fladen, på bagepladen og bag dem ved 200C i ca. 20 min, vend skiverne ca. halvvejs så de bliver tørret jævnt.



* Jo grovere mandler der ønskes jo senere i processen tilsættes de, vi kan bedst lide at de er findelt og tilsætter dem først. Tilsætter du først mandlerne til sidst så de er hele skal du regne med at tilsætte ca. 20-25 g ekstra mel.


** Dejen kan roligt laves dagen inden og pakkes ind i film. Pres da dejen ud i en firkant inden den pakkes ind. Firkanten kan da deles i to på langs og hver halve placeres på bagepladen. Form rektanglerne let før de kommes i ovnen