Historien bag Ølmejeriet 

 

To venner med stor passion for godt øl! 

Det var sådan det startede tilbage i 2005, da Peder Bloch-Larsen og Torben Iversen begyndte at brygge øl.

”Godt nok fandtes der, dengang, lidt specialøl på hylderne i supermarkederne, men der var ikke det, vi syntes smagte rigtig godt” udtaler Torben Iversen. ”Og hvor svært kan det være at brygge godt øl, sagde vi til os selv”. Det blev starten til en masse forskellige bryg. ”Jeg tror vi har brygget over 200 bryg siden den gang”, siger Peder Bloch Larsen. ”Alt lige fra pilsner, over belgisk Wit til meget humlede øl”.

Tilbage i 2005 blev der brygget i mindre gryder på 10 – 15 liter, men hurtig blev kapaciteten øget til 100 liter godt øl i hvert bryg. Og så blev de private køkkener for små til at rumme både de store brygkar og gæringstanke. Derfor flyttede Peder og Torben alt brygudstyret til lokaler i det gamle mejeri i Stilling i foråret 2019.